Ugradnja xenon svetala vrhunskog kvaliteta za sve tipove automobila.

Farovi su jedan od osnovnih uređaja koji omogućavaju normalnu vidljivost pa samim tim i vožnju. U noćnim uslovima vožnje su neophodni, a tamo gde zakon propisuje, i tokom dana.

Kada vam je potrebno dobro osvetljenje, često su prva asocijacija na to ksenon svetla za auto.
Ukoliko vam je važno ulaganje i želite da poboljšate vašu sigurnost u vožnji, i efikasnost vašeg automobila, razmislite o ugradnji xenon farova.

XENON FAROVI

Ugradnjom xenon svetala na vaše vozilo značajno ćete poboljšati uslove noćne vožnje. Jaka belo-plava svetlost koju emituju xenon farovi najbliža je dnevnoj svetlosti i pruža bolju noćnu vidljivost i smanjuje umor očiju.

BOLJA VIDLJIVOST

xenon svetla proizvode između 3 i 5 puta jaču svetlost od tradicionalnih farova i nude jasniji kontrast boja, što vam omogućava bržu procenu objekata i prepreka ispred vas u toku vožnje.

VEĆA EFIKASNOST

Xenon sijalice troše oko 30% manje električne energije u odnosu na halogene sijalice, pa samim tim produžuju životni vek akumulatora vozila i samog električnog sistema. Ovo znači niže ukupne troškove održavanja.

DUGOTRAJNOST

Ksenon sijalice imaju dosta duži vek trajanja, pa je njihov rad u nekim predviđenim okolnostima moguć 20 000 radnih sati, što je ogroma razlika u odnosu na halogene sijalice za auto.

“ Ukoliko imate još pitanja o xenon farovima, posetite nas u našem servisu. U ponudi imamo brendove vrhunskog kvaliteta i naše stručno i profesionalno osoblje će vam pomoći u najboljem izboru za vaše vozilo. ”

KACIMBAS | UGRADNJA XENON SVETALA U FAROVE

UGRADNJA XENON SVETALA U FAROVE

Ugradnja xenon svetala u farove – Prednosti

Xenon svetla proizovde svetlost veće jačine od svih ostalih izvora svetlosti, što utiče u stvari uz sve na odluku da se vlasnici automobila odlučuju za njihovu ugradnju.

Povećana električna efikasnost xenon svetala znači manje emitovanje toplote koja se proizvodi tokom njihovog rada, što smanjuje šanse da se vaši farovi zatamne i oštete zbog dugog izlaganja toploti.

Osim ugradnje xenon sistema svetala na vozilo u našem servisu možete izvršiti i popravku fabričkih Xenon sistema pri čemu koristimo originalne rezervne delove (sijalice, balaste, poništavače grešaka) renomiranih proizvođača i tačno preciziranih tehničkih karakteristika.

Bez obzira na vaše osvetljenje, KACIMBAS ima rešenje za vas.

KACIMBAS AUTOSTYLING

Dajte svom automobilu nov život. Gde je fabrika stala, mi nastavljamo.