ALARM IGLA 231

Alarm IGLA 231 je jedinstven elektronski bezbednosni uređaj, razvijen za zaštitu vozila od krađe i provale. Uređaj koristi standardno ožičenje CAN bus-a za povezivanje na vozilo. Štaviše, zbog veoma malih dimenzija uređaja, IGLA se može instalirati skoro bilo gde u vozilu!

Za instalaciju nisu potrebni dodatni moduli i provodnici, koje je veoma lako pronaći. Alarm IGLA 231 sistem može biti deaktiviran pomoću elektronskog priveska za ključeve, pametnog telefona ili unosom PIN koda preko standardnih tastera vozila.

Digitalna zaštita, koja se koristi u sistemima protiv krađe, proizvedenim od strane kompanije Author, su zaista jedinstveni i dokazani patentom, izdatim od strane Saveznog zavoda za industrijsku svojinu Rusije.

Osim zaštitnih funkcija, IGLA sistem omogućava implementaciju širokog spektra dodatnih funkcija udobnosti, poput automatskog zatvaranja prozora i šibera, preklapanja retrovizora, automatskog zaključavanja kada počnete voziti i deaktivacije Start-Stop* sistema.

Alarm IGLA 231 je jedinstven sigurnosni uređaj razvijen za zaštitu vašeg automobila od krađe.

U nekim zemljama IGLA se naziva Ghost/Ghost 2 imobilizator.

Kacimbas Autostyling

Beograd

Prednosti IGLA elektronskog sistema zaštite

  • Autorizacija pametnim telefonom ili standardnim tasterima vozila

  • Autorizaciju korisnika na IGLA sistem moguće je vršiti pametnim telefonom* sa instaliranom Author ID aplikacijom.

  • Ukoliko pametni telefon nije u dometu uređaja, IGLA aktivira digitalne blokade i sprečava startovanje motora vozila.

  • Instalacija bez oštećenja standardnih provodnika vozila, čuva se garancija.

  • Servisni mod kada je vozilo na održavanju

  • Mod protiv nasilne otmice vozila.

  • Uređaj je nevidljiv dok se ne unese PIN kod.

  • Bez ikakve pretplate ili dodatnih plaćanja.

  • Bez dodatnih ključeva.

Kompatibilnost sa drugim sistemima

Alarm Igla 231 je u potpunosti kompatibilan sa drugim Author Alarm sistemima, kao što su Komfor modul, Autostart, Volk i ostali.

Takođe, IGLA sistem je u potpunosti kompatibilan sa alarmnim sistemom proizvođača vozila, kao i alarmnim sistemima drugih proizvođača.

Digitalna zaštita vozila

Digitalna zaštita je fundamentalno novo rešenje u kojem se ne pravi prekid u glavnom ožičenju vozila – u vozilu nema ne standardnih provodnika, a ne postoje ni nikakvi dodatni releji.

Sve komande sistema se prenose na programskom nivou samog vozila. Režim protiv otmice će biti koristan kao podrazumevana opcija – niko ne zna šta će se dogoditi nakon sledećeg skretanja!

KACIMBAS AUTOSTYLING

Dajte svom automobilu nov život. Gde je fabrika stala, mi nastavljamo.