AMBIJENTALNO OSVETLJENJE ENTERIJERA ZA SVE TIPOVE VOZILA

Ambijentalno osvetljenje enterijera vozila vozaču daje osećaj orijentacije i prostranosti, kao i osećaj sigurnosti i udobnosti pri vožnji. Enterijeri vozila već danas sadrže dizajn rasvete sa visokim potencijalom za sve veću individualizaciju i funkcionalnu komunikaciju između putnika i vozila.

POBOLJŠANA VIDLJIVOST U NOĆNOJ VOŽNJI

Jeste li se ikad zapitali možete li unutrašnjost vašeg automobila pretvoriti u luksuznu varijantu kakvu možete videti kod najnovijih automobila premijum klase? Mi vam nudimo mogućnost da uz pomoć LED tehnologije modifikujete svoje vozilo onako kako vi želite.

KONTROLA PREKO APLIKACIJE NA TELEFONU

Moguće je u unutrašnjost automobila instalirati rasvetu koja će dramatično poboljšati izgled vašeg vozila, sa jednobojnim ili višebojnim opcijama po bilo kojem ukusu ili raspoloženju. Pored prostora za noge, možete osvetliti panele vrata, centralnu konzolu, otvore za kontrolu klime, nebo vozila…

LED OSVETLJENJE ENTERIJERA

LED osvetljenje enterijera vozila generiše atraktivno i funkcionalno osvetljenje koje stvara izvanredne svetlosne efekte za konturno ili naglašeno osvetljenje. LED vlakna su jedina tehnologija optičkih vlakana koja je kvalifikovana za unutrašnju i spoljašnju primenu.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Ambijentalno osvetljenje enterijera možemo oblikovati u skladu sa vašim tačnim potrebama. Kvalitet boje osvetljenja je uvek pouzdana konstanta. Otkrijte kako ambijentalno osvetljenje enterijera vozila stvara nezaboravnu atmosferu u automobilu.

“ Nudimo vam veliku mogućnost izbora ambijentalnog osvetljenja vašeg vozila u cilju unapređenja sistema osvetljenja, a da pri tom budete sigurni u originalnost i kvalitet. ”

KACIMBAS | AMBIJENTALNO OSVETLJENJE ENTERIJERA

UGRADNJA AMBIJENTALNOG OSVETLJENJA ZA SVE TIPOVE VOZILA

Naši obučeni profesionalci mogu vam pomoći u odabiru i ugradnji najbolje prilagođene reasvete za vaš automobil koja dodaje stil i povećava vidljivost u noćnoj vožnji.

Naša misija je da poboljšamo vaše iskustvo u vožnji, a to postižemo ugradnjom LED osvetljenja u enterijer vozila kako bi zadovoljili potrebe svih ljubitelja automobila. LED vlakna mogu se oblikovati da prate profil bilo kog enterijera vozila stvarajući savremeni i moderni izgled.

Ambijentalno osvetljenje enterijera – Prednosti

Danas se ambijentalno osvetljenje enterijera može prilagoditi tako da postane modni izraz. LED ambijentalno osvetljenje se u početku koristilo samo kao kozmetička karakteristika. Iako nežno ambijentalno osvetljenje može unutrađnjost vozila učiniti atraktivnijim, mnogi veruju da to može povećati i sigurnost vozača i putnika u automobilu.

Ambijentalno osvetljenje danas odbija izvor svetlosti sa površina i osmišljeno je da pomogne vozaču pri manipulitaciji kontolama vožnje, utiče na udobnost, budnost i raspoloženje.

Preuzmite kontrolu nad svojim svetlima

Ambijentalno osvetljenje enterijera za sve tipove vozila – Pružamo vam mogućnost ugradnje ambijentalnog osvetljenja u celom vozilu. Kako bi omogućili ovu transformaciju i vozilima starije proizvodnje, razvili smo svetlosna rešenja koja vašem vozilu mogu dati elegantan izgled i pretvaraju vožnju u istinsko iskustvo sa osećajem istančane udobnosti. – KACIMBAS ima rešenje za vas.

KACIMBAS AUTOSTYLING

Dajte svom automobilu nov život. Gde je fabrika stala, mi nastavljamo.