PROMENA BOJE POZADINSKOG OSVETLJENJA ZA SVE TIPOVE VOZILA

Promena boje pozadinskog osvetljenja instrument table i tastera za sve vrste automobila. Vršimo promenu pozadinskog svetla uz pomoć LED tehnologije diodama visokog intenziteta osvetljenja.

POBOLJŠANA VIDLJIVOST U NOĆNOJ VOŽNJI

Komandna tabla vozila pruža mnoštvo važnih informacija koje moraju biti jasno vidljive u noćnoj vožnji. Ukoliko svetla na vašim prekidačima i komandnoj tabli ne rade pravilno važno je da rešite taj problem.

LED TEHNOLOGIJA I INSTRUMENT TABLA

Moderni automobili su opremljeni LED tehnologijom u pozadinskom osvetljavanju instrument table i tastera. Promenite boju pozadinskog svetla u prekidačima, kontrolama klime i ostalim mestima u vozilu.

“ Nudimo vam veliku mogućnost izbora pozadinskog osvetljenja instrument table vašeg vozila u cilju unapređenja sistema osvetljenja, a da pri tom budete sigurni u originalnost i kvalitet. ”

KACIMBAS | POZADINSKO OSVETLJENJE

PROMENA BOJE POZADINSKOG OSVETLJENJA ZA SVE TIPOVE VOZILA

Ukoliko niste zadovoljni fabričkom bojom osvetljenja, u našem servisu možete promeniti kompletno pozadinsko osvetljenje u vašem vozilu. Naši obučeni profesionalci mogu vam pomoći u odabiru i ugradnji najbolje prilagođene reasvete za vaš automobil koja dodaje stil i povećava vidljivost u noćnoj vožnji.

Naša misija je da poboljšamo vaše iskustvo u vožnji, a to postižemo ugradnjom LED osvetljenja u enterijer vozila kako bi zadovoljili potrebe svih ljubitelja automobila.

Promena boje pozadinskog osvetljenja – Prednosti

Danas se ambijentalno osvetljenje enterijera može prilagoditi tako da postane modni izraz. LED ambijentalno osvetljenje se u početku koristilo samo kao kozmetička karakteristika. Iako nežno ambijentalno osvetljenje može unutrađnjost vozila učiniti atraktivnijim, mnogi veruju da to može povećati i sigurnost vozača i putnika u automobilu.

Ambijentalno osvetljenje danas odbija izvor svetlosti sa površina i osmišljeno je da pomogne vozaču pri manipulitaciji kontolama vožnje, utiče na udobnost, budnost i raspoloženje.

Preuzmite kontrolu nad svojim svetlima

Promena boje pozadinskog osvetljenja – Pružamo vam mogućnost promene boje pozadinskog osvetljenja u celom vozilu. Kako bi omogućili ovu transformaciju i vozilima starije proizvodnje, razvili smo svetlosna rešenja koja vašem vozilu mogu dati elegantan izgled i pretvaraju vožnju u istinsko iskustvo sa osećajem istančane udobnosti. – KACIMBAS ima rešenje za vas.

KACIMBAS AUTOSTYLING

Dajte svom automobilu nov život. Gde je fabrika stala, mi nastavljamo.