UGRADNJA LED SVETALA U FAROVE

Ugradnja led svetala u farove pruža intenzivniju svetlost u odnosu na halogene sijalice i pruža topliju svetlost od ksenona. Ukoliko želite da unapredite osvetljenje vašeg vozila, imamo pravo rešenje za vas.

LED FAROVI

Od nekadašnjih vozila premijum klase, LED farovi se sada mogu naći kao standardna opcija u osnovnim modelima i vozilima nižeg segmenta, zamenjujući halogene sijalice koje su slabije i manje energetski stabilne. Sa ugradnjom LED svetala dobijate jače osvetljenje koje troši mnogo manje električne energije.

INTENZIVNIJA SVETLOST

Kratka ili dnevna svetla na vozilu moraju biti uvek aktivna. Samom tim što su svetla aktivna konstantno, to direktno utiče na radni vek sijalice u faru vozila. Osim toga, usled konstantnog grejanja fara, javljaju se razna oštećenja na samom faru i instalacijama.

IDEALNO REŠENJE

LED svetla su pravo rešenje zato što su mnogo manji potrošači od standardnih i ksenon farova a sam ekefat osvetljenja LED sijalicama zadovoljava standarde i zakonski su dozvoljene za vožnju danju po našim putevima.

VISOKA TEHNOLOGIJA

Uporedo sa tehnologijom, bezbednošću, komforom, digitalnom povezanošću, i farovi su podignuti na viši tehnološki nivo. Poslednjih godina, proizvođači automobila se masovno okreću LED tehnologiji.

“ Nudimo vam veliku mogućnost izbora osvetljenja vašeg vozila u cilju unapređenja sistema osvetljenja, a da pri tom budete sigurni u originalnost i kvalitet. ”

KACIMBAS | UGRADNJA LED SVETALA U FAROVE

UGRADNJA LED SVETALA U FAROVE

Ugradnja led svetala u farove – Prednosti

LED svetla traju duže od bilo kog drugog tipa osvetljenja u farovima, čak i kad je aftermarket u pitanju. LED takođe ne zahteva stepen održavanja kao standardna sijalica.

Generalno, LED farovi su pozicionirani između halogenih i ksenonskih po pitanju osvetljenja ali pružaju fokusiraniji snop, što može da se koristi u kreiranju različitih svetlosnih obrazaca.

Pružamo vam mogućnost nadogradnje osvetljenja u celom vozilu. Imamo na raspolaganju nadogradnju rasvete za svaku sijalicu u vašem vozilu za gotovo svaki automobil. Od standardnih LED sijalica do posebno prilagođenih sistema osvetljavanja. Bez obzira na vaše osvetljenje, KACIMBAS ima rešenje za vas.

KACIMBAS AUTOSTYLING

Dajte svom automobilu nov život. Gde je fabrika stala, mi nastavljamo.