UGRADNJA MULTIMEDIJA ZA SVE TIPOVE VOZILA

Ugradnja multimedija uređaja koji potpuno odgovaraju Vašem automobilu. Android multimedije – Sve na jednom mestu (radio, navigacija, mogućnost povezivanja sa rikverc kamerom). Kompletna ugradnja i povezivanje s komandama na volanu!

MULTIMEDIJE ZA AUTO

Ono što ona podrazumeva najpre jeste ekran koji je osetljiv na dodir, te vam pruža mogućnost lakog funkcionisanja i biranja opcija kako dok vozilo miruje, tako i u toku vožnje.

IN-CAR ENTERTAINMENT

Multimedija podržava i mp3 i mp4 materijale, a pored toga, možete je povezati sa USB uređajem, ali i sa svojim mobilnim telefonom.

“ Nudimo vam veliku mogućnost izbora multimedija koje odgovaraju tipski vašem vozilu u cilju unapređenja sistema ozvučenja i komunikacije, a da pri tom budete sigurni u originalnost i kvalitet. ”

KACIMBAS | UGRADNJA MULTIMEDIJA

UGRADNJA MULTIMEDIJA ZA SVE TIPOVE VOZILA

Naši obučeni profesionalci mogu vam pomoći u odabiru i ugradnji najbolje prilagođene multimedije za vaš automobil koja dodaje stil i olakšava korišćenje naročito u noćnoj vožnji.

Ugradnja multimedija uređaja – Prednosti

Svaki multimedijalan sistem u autu treba da ima bar jedan video uređaj, ali mnogi automobili imaju mnogo više od jednog. Zapravo, svaki putnik u autu može imati svoj monitor i birati sadržaj. Moguće je koristiti i iPad, iPhone, tablet, mobilni telefon, laptop ili neki drugi prenosivi uređaj koji emituje audio ili video sadržaj.

Multimedija za kola nije više luksuz, kako je to na samom početku bilo, već potreba svakog vozača. Danas je igranje video igara, gledanje filmova ili slušanje muzike visokog kvaliteta sastavni deo mnogih porodičnih automobila.

KACIMBAS AUTOSTYLING

Dajte svom automobilu nov život. Gde je fabrika stala, mi nastavljamo.