REPARACIJA FAROVA ZA SVE TIPOVE VOZILA

Reparacija farova vam omogućava da u najkraćem roku rešite probleme vezane za osvetljenje u vešem vozilu. Dugogodišnjim korišćenjem farova dolazi do neminovne promene izgleda i funkcionalnosti samog fara što direktno utiče na sigurnost u noćnoj vožnji pri smanjenoj vidljivosti.

POBOLJŠANA VIDLJIVOST

Farovi vašeg vozila su konstantno izloženi najteđim uslovima ekspolatacije. Farovi su vitalni deo svakog vozila i uvek ih treba održavati u cilju povećanja vidljivosti za vas i ostale učesnike u saobraćaju.

REPARACIJA FAROVA

U našem servisu vršimo popravku oštećenih delova farova, zamenu projektora i stakala i vraćamo vaše farove u fabričko stanje.

Reparacija farova u našem servisu:

 • Popravka oštećenih delova fara
 • Popravka LED i Xenon farova
 • Zamena projektora u faru
 • Ugradnja bixenon projektora u obične farove
 • Zamena stakala
 • Ugradnja dnevnih svetala u far
 • Poliranje farova
 • Keramička zaštita
 • Zatamnjivanje farova
 • Ugradnja LED Angel eyes prstenova
 • Popravka LED stop svetala

Farovi koji se ugrađuju na savremene automobile i motorcikle su plastični, što ih čini osetljivim na spoljne faktore. Iz tog razloga, svi proizvođači na farove stavljaju posebnu UV zaštitu kako bi se sprečio negativan uticaj sunčevog zračenja.

Međutim, nakon nekoliko godina izloženosti suncu, vetru, prašini, udaru kamenčića na putu, kao i usled habanja i naglih promena temperature, ovaj zaštitni sloj propada, matira i stvara žutu boju farova.

U cilju rešavanja ovog problema nije potrebno kupovati nove farove koji su u priginalnoj verziji uglavnom veoma skupi, dok su kopije farova u većoj meri samo vizuelno rešavanje problema.

PrePosle

REPARACIJA FAROVA ZA SVE TIPOVE VOZILA

Ugradnja zaštitne folije za farove

Najefikasnija zaštita farova od spoljnih uticaja postiže se ugradnjom bezbojnih zaštitnih folija. Ove folije postaju sve popularnije jer štite farove od ogrebotina, soli, peska, prljavštine i udara kamenčića na putu. Kvalitetne zaštitne folije (poput LLumar i Oracal folija) su optički kristalno čiste, pa tako predstavljaju praktično nevidljiv štit. Kada folije postave sertifikovani montažeri, garantovano zadržavaju bistrinu i čuvaju fabrički sjaj farova.

Naša misija je da poboljšamo vaše iskustvo u vožnji, a to postižemo ugradnjom LED osvetljenja u enterijer vozila kako bi zadovoljili potrebe svih ljubitelja automobila.

Preuzmite kontrolu nad svojim svetlima

Reparacija farova – Pružamo vam mogućnost kompletne reparacije farova za sve vrste vozila. Kako bi omogućili ovu transformaciju i vozilima starije proizvodnje, razvili smo svetlosna rešenja koja vašem vozilu mogu dati elegantan izgled i pretvaraju vožnju u istinsko iskustvo sa osećajem istančane udobnosti. – KACIMBAS ima rešenje za vas.

Ne dopustite da mutni ili oštećeni farovi smanje vašu bezbednost ili izgled vašeg vozila. Posetite nas i prepustite svoje farove stručnjacima. Kontaktirajte nas danas kako bismo zakazali termin ili dobili dodatne informacije o našim uslugama. Vaša bezbednost i zadovoljstvo su naša najveća briga.

KACIMBAS AUTOSTYLING

Dajte svom automobilu nov život. Gde je fabrika stala, mi nastavljamo.